ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Ασκώ ιδιωτική πρακτική ως ψυχοθεραπεύτρια, ομαδική αναλύτρια στο γραφείο μου.

 

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω.
Εργάζομαι μέχρι τώρα 14 χρόνια στη Μονάδα Απεξάρτησης. Όλα αυτά τα χρόνια είχα και συνεχίζω να έχω την τύχη, να έχω αποκτήσει μια πλούσια κλινική εμπειρία από όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν απευθυνθεί στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα. Τα πρώτα  χρόνια ήμουν στο Τμήμα Εφήβων-Νέων. Τα κύρια καθήκοντα μου ήταν η κινητοποίηση των εφήβων, η ατομική ψυχοθεραπεία ανθρώπων στην εφηβεία, ο συντονισμός ομάδων, η εποπτεία φοιτητών Ψυχολογίας και η συμμετοχή στην ανοιχτή γραμμή βοήθειας του 18άνω. Στη συνέχεια τοποθετήθηκα σε ένα από τα κλειστά Τμήματα ενηλίκων της Μονάδας. Τα κύρια καθήκοντα μου είναι ο συντονισμός ομάδων ψυχοθεραπείας, η ατομική ψυχοθεραπεία και η συμβουλευτική γονέων (ατομική και ομαδική).
Ελληνικος Οργανισμός στην Ψυχοθεραπεία και Παιδεία στην Ομαδική Ανάλυση.
Συνεργάζομαι με τον Ελληνικό Οργανισμό Ψυχοθεραπείας και Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 αναλαμβάνω τον συντονισμό ομάδων εποπτείας και θεωρίας σε εκπαιδευόμενους ομαδικούς αναλυτές.
Νοσοκομείο "Αγλαία Κυριακού": Μονάδα Εφηβικής Υγείας.
Συνεργασία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του Κοινοτικού Προγράμματος "Schoolers" για το έτος 2015-2016. Πρόκειται για ένα δωρεάν Κοινοτικό Πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε εφήβους με σχολική άρνηση. Το κουδούνι των schoolers χτύπησε πρώτη φορά φέτος και η χρονιά έκλεισε τον Ιούνιο του 2016, με μεγάλη ανταπόκριση.
ΟΚΑΝΑ. Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών "Ελπίδα".
Στο Κέντρο αυτό εργάστηκα για δύο χρόνια ως ψυχολόγος. Το αντικείμενο της εργασίας μου ήταν η πρόληψη για ζητήματα εξάρτησης, κυρίως από ουσίες και από το διαδίκτυο. Τα κύρια καθήκοντα μου ήταν οι ατομικές συνεδρίες με νέους και με γονείς,  ο συντονισμός ομάδων εφήβων και ομάδων εκπαιδευτικών, η ενημέρωση στην τοπική κοινωνία, η ευαισθητοποίηση σε σχολεία και η οργάνωση ημερίδων γύρω από την πρόληψη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 • Αγγλικά: Certificate of Proficiency in English

 • Ιταλικά: Diploma

 • Ισπανικά: Inicial

                  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 • ατομική ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία              εφήβων & ενηλίκων

 • ομαδική ανάλυση

 • θεραπεία ζεύγους

 • ψυχοθεραπεία μέσω skype

 • εποπτεία

 

 

Ελληνικός Οργανισμός Ψυχοθεραπείας και Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση(HOPE in GA).Μετεκπαίδευση στην ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία.

2008-2013

 

 

University of Liverpool. Μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων (MSc in Addictive Behaviours).

2002-2003

 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σχολή Φιλοσοφική. Τμήμα Ψυχολογίας.

​1997-2001

 

 

Επαγγελματική
δραστηριότητα


 

Προηγούμενη επαγγελματική
εμπειρία
 Εκπαίδευση

!

 • 12ετή συμμετοχή σε εβδομαδιαία ψυχαναλυτική εποπτεία

 • παρακολούθηση ετήσιου εκπαιδευτικού σεμιναρίου στο Ινστιτούτο Ψυχοδυναμικής Εκπαίδευσης  με τίτλο " Εισαγωγή στην Ψυχανάλυση".  2006-2008.

 • παρακολούθηση ετήσιου εκπαιδευτικού σεμιναρίου στην Εταιρεία Μελέτης Δυναμικών Ομάδας  Και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας. 2001-2002.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ